Min blogg

4. des, 2015

God fredag folkens.

I går kom endelig bildet over kosekroken opp på veggen. 

Det har lenge vært noe som manglet, så det var veldig godt å få det på plass. Bildet har min samboer tatt ev en foss som befinner seg i skogen bak huset vårt, vi er virkelig heldige som bort så utrolig vakkert til. Rammen har vi laget selv og beiset med interiølrbeis farge Mocca, som er samme farge som vi har på den ene langveggen i stua. 

Ting har tatt tid her, men det er jammen godt å se at bitene faller på plass. Nå mangler kun bare gardinene (som forhåpentligvis er opp i løpet av helgen), samt litt annet småplukk. 

Fortsettelse følger fra vår mørke stue. 

Ønsker dere en riktig god fredag og helg, her skal det bakes knekkebrød. 

Fredagsklem Kjersti :)

12. okt, 2015

Hei og god mandag. 

Jeg sitter og gleder meg over en ny uke med nye muligheter.

Jeg har det siste tiden hatt en del turbulens i livet mitt, uten å gå for mye inn på grunnen til det. Holdepunkt i livet ditt som du trodde var trygge og gode, viste seg å være det stikk motsatte av nettopp det. Jeg fikk meg rett og slett et skikkelig slag i trynet. 

Jeg sitter fortsatt midt i det, men jeg forsøker å se på det på en litt annen måte. Jeg vet det høres tullete ut, men jeg må prøve å tenke at det er en mening med det som skjer. Prøve å tenke at dette gir meg et spark bak til å gå andre retninger i livet mitt, at nettopp dette måtte til for at jeg skal gjøre noe som gjør meg lykkelig.... Det å klare å se det posistive i det som skjer er ikke alltid lett, men jeg har funnet ut at det er det jeg må gjøre. Jeg må prøve å snu på flisa og se det positive i situasjonen. 

I går fikk deler av hjemmet mitt en liten makeover, utrolig hvordan det hjelper på humøret med noe nytt ;P. Bildene jeg bestilte fra Lovewarriors før helgen og det gjorde susen. Vil etterpå legge ut noen av bildene etter ommøbleringen.

Ha en deilig uke da dere og prøv å se positivt på livet <3

Kjersti

 

12. okt, 2015
12. okt, 2015
12. okt, 2015