12. okt, 2015

Words to live by...

Hei og god mandag. 

Jeg sitter og gleder meg over en ny uke med nye muligheter.

Jeg har det siste tiden hatt en del turbulens i livet mitt, uten å gå for mye inn på grunnen til det. Holdepunkt i livet ditt som du trodde var trygge og gode, viste seg å være det stikk motsatte av nettopp det. Jeg fikk meg rett og slett et skikkelig slag i trynet. 

Jeg sitter fortsatt midt i det, men jeg forsøker å se på det på en litt annen måte. Jeg vet det høres tullete ut, men jeg må prøve å tenke at det er en mening med det som skjer. Prøve å tenke at dette gir meg et spark bak til å gå andre retninger i livet mitt, at nettopp dette måtte til for at jeg skal gjøre noe som gjør meg lykkelig.... Det å klare å se det posistive i det som skjer er ikke alltid lett, men jeg har funnet ut at det er det jeg må gjøre. Jeg må prøve å snu på flisa og se det positive i situasjonen. 

I går fikk deler av hjemmet mitt en liten makeover, utrolig hvordan det hjelper på humøret med noe nytt ;P. Bildene jeg bestilte fra Lovewarriors før helgen og det gjorde susen. Vil etterpå legge ut noen av bildene etter ommøbleringen.

Ha en deilig uke da dere og prøv å se positivt på livet <3

Kjersti